Over ons

Sjiek Hoes hanteert een eenvoudig motto . Wij verkopen uw huis op een wijze, zoals wij willen dat ons eigen huis verkocht zou worden. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe manier van werken; ook in de makelaardij.  Voor ons is elke woning uniek en dit ziet u terug in onze aanpak van het verkooptraject. Van het kennismakingsgesprek tot aan de overdracht van uw woning bij de notaris: elke stap wordt met grote zorgvuldigheid en oprechte betrokkenheid door Sjiek Hoes Makelaardij begeleid. Sjiek Hoes is een kleinschalig makelaarskantoor. Dit biedt in onze ogen mogelijkheden om voor iedere woning een uniek verkooptraject op maat uit te werken.

Verder kenmerkt onze werkwijze zich door een uitstekende voorbereiding, persoonlijke gedrevenheid en zeker niet onbelangrijk; een realistische en scherpe prijs voor de geleverde diensten.

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Onze werktijden beperken zich niet tot de reguliere openingstijden. Wij zijn daarom ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend. In overleg met de verkoper is het mogelijk om bezichtingen op zaterdag en/of zondag in te plannen.

Tevens werken wij sinds kort samen met een fotografe om uw woning nog beter aan potentiële kopers te presenteren. Sjiek Hoes blijft in beweging om u van de beste service voor een zeer scherpe prijs te voorzien!

Maud Schenk-Hermans ( Sjiek Hoes Makelaardij )

Handige links

Neem contact op

Marcellienstraat 18
6166 CR Geleen

06 44686685

© 2017 - 2019 Designed by Made by My-lâ & Development by MediaZo!