Onze recensies 

05-03-2021

Onlangs een huis gekocht wat door Maud Schenk van Sjiek Hoes werd aangeboden. Door haar snelle reactie en adequaat handelen dezelfde dag nog kunnen bezichtigen en direct gekocht! Zeer prettige en eerlijke/open communicatie door verkopende partij en makelaar, waardoor het meteen goed voelde en ik in mijn enthousiasme bevestigd werd . Complimenten en 5 sterren, ik ben zeer tevreden met mijn eerste eigen gekochte huis!

Mevr. Pauline Vluggen

08-01-2021

Mijn ervaringen met Sjiek hoes zijn in 1 woord top! Zeer bevlogen en alle zaken perfect in orde. Maud reageert heel snel en adequaat en houdt zich goed aan gemaakte afspraken.

Dhr. Maurice Verhees

12-11-2020

In zeer korte tijd was een afspraak gemaakt met Maud Schenk die de opdracht tot verkoop voortvarend en met veel enthousiasme in gang heeft gezet.
Binnen een termijn van ca. 14 dagen had zij enkele bezichtigingen gepland en was het pand al verkocht.
Maud heeft alles van A tot Z geregeld en haar voortvarendheid is te prijzen.
Ik kan Maud Schenk bij iedereen aan bevelen bij verkoop van je woning.
Naar verwachting zal zij als aankoopmakelaar eveneens de wensen van de opdrachtgever nauwgezet meenemen in een aankoop proces.
Wanneer ik nogmaals belast ben met de verkoop van een woning zal ik met stellige zekerheid Maud Schenk vragen deze verkoop te begeleiden.

dhr. Jos Frenken

08-11-2020

Bij onze zoektocht naar een nieuwe woning, vele makelaars leren kennen. Via Sjiek Hoes ons droomhuis gevonden. Maud was voor ons onbekend. Echter zij onderscheidt zich in haar enthousiasme, gedrevenheid, betrokkenheid en empathisch vermogen. Ongekend, dat zij zelfs in de avonduren en in de weekends te bereiken was. De keuze om ons eigen huis te verkopen, hadden wij dan ook gauw gemaakt. Ook dát heeft zij heel vakkundig gedaan. Een fijne, betrouwbare makelaar, die wij iedereen zouden aanbevelen.

Eric en Jacqueline

15-10-2020

Maud van Sjiek Hoes Makelaardij is gedreven en toegewijd in haar dienstverlening. Vanaf het eerste contact merk je dat zij niet de standaard makelaar is; ze neemt de tijd, heeft passie voor het vak en luistert goed om zo samen het traject (in dit geval van verkoop) optimaal te doorlopen. Wij kijken dan ook met plezier terug op de samenwerking en kunnen Sjiek Hoes Makelaardij dan ook van harte aanbevelen.

dhr. Martijn Driessen

02-09-2020

Maud is een deskundige makelaar die weet waar ze het over heeft. We zijn dankbaar voor de betrokkenheid en het goede advies. Daarnaast staat ze, ongeacht de dag of tijdstip, altijd voor je klaar. Een aanrader als makelaar!

Mevrouw B. van Pol

30-07-2020

Een hele goede ervaring met Sjiek hoes. Super en snel geholpen. Mocht ik nog eens iemand nodig hebben voor koop/verkoop dan voor mij geen andere makelaar meer.

de heer Raymond Peters

14-07-2020

Dankjewel Maud Schenk-Hermans van Sjiek Hoes voor je enthousiasme, deskundigheid en prettige samenwerking voor de verkoop van onze woning.
stap 1/2 is gezet nu op naar stap 2/2, hopelijk vinden we binnenkort een nieuw met de yesss factor.
Top dat je ons daar ook zo goed bij helpt.

familie Van Ingen

05-06-2020

Sjiek Hoes heeft met heel veel enthousiasme mijn appartement verkocht. Altijd stond ze bij vragen voor me klaar. Ik kreeg duidelijk te horen wat zij zou regelen en wat ik zelf moest doen. En binnen twee weken was de zaak dan ook rond en kon ik met een gerust hart verder gaan met de aankoop van mijn nieuwe huis

dhr. Jos Haenraets

29-05-2020

Zeer tevreden over Maud! Vanaf het eerste contact al een prettig gevoel door de snelle reacties, vriendelijk en open contact en kundig en eerlijk advies. Ook gedurende de rest van het proces stond Maud voor ons klaar en heeft ons super begeleid tijdens de aankoop van ons eerste huis. Ik raad Sjiek Hoes makelaardij van harte aan!

Mevr. Lianne van Tilburg

01-05-2020

Maud is een allround makelaar die 24/7 voor je klaarstaat en met je meedenkt. Wij hebben Sjiek Hoes ingehuurd om ons te helpen met de zoektocht naar een huis. Nadat Maud bij ons geïnventariseerd had waar ons droomhuis aan moest voldoen is zij voor ons aan de slag gegaan. Ze is van grote hulp geweest bij het zoeken en bij de bezichtigingen (geen detail ziet ze over het hoofd!). Dank voor de ondersteuning Maud!

dhr. R. Smeets

28-04-2020

Super goed geholpen door onze makelaar Maud Schenk van Sjiek Hoes makelaardij, .
Als je een makelaar zoekt die met passie z'n werk doet, raad ik Maud echt aan.
Ze is echt betrokken bij je, en houdt je constant op de hoogte van alle zaken.
Echt, ik kan niet anders zeggen, ben super tevreden.
Maud, super bedankt voor alle moeite!

dhr. C. Cuijpers

23-04-2020

Super hoe goed en snel Maud acteert op de vraagbehoefte van haar klant. Geen Old school mentaliteit maar de klant centraal. Perfect ook om haar in te zetten als aankoopmakelaar. Het was een prettige en open samenwerking. Dank je wel voor de snelle en soepele verkoop van ons huis in Puth.

Patricia en Patrick Meijers

23-01-2020

Wij hebben een super ervaring met "Sjiek Hoes". Wat voor vragen er ook waren en op welk tijdstip, maakte voor Maud niet uit, wij konden 24/7 bij haar terrecht! Zij heeft ons ook goed geholpen toen het even tegen zat en ons het vertrouwen gegeven dat het goed kwam. En door haar adequaat handelen en denken is het helemaal goed gekomen, en hebben wij nou ons droomhuisje en ons mooi huisje aan andere lieve mensen verkocht! Dankje Maud voor je vertrouwen!

fam. Stijnen

16-01-2020

Sjiek Hoes is een top makelaar die 24/7 voor je klaar staat. Maud is eerlijk en oprecht. Binnen 4 dagen had ze ons huis verkocht. En wat een snelle afhandeling. Echt perfect!!!
Dus wilt u uw huis verkopen, kies voor Sjiek Hoes. Iemand met verstand van zaken.

mevr. Saskia Cals 

02-01-2020

Maud is een super enthousiaste makelaar en vrouw. Heel behulpzaam en staat letterlijk 24/7 klaar om te helpen, vragen te beantwoorden of zelfs een huis te verkopen. Ik kan Maud bij iedereen aanraden. Heel fijn in de omgang en met verstand van zaken. Bedankt voor de snelle verkoop van ons huis.

Mevr. Nancy Strik

 27-12-2019

Heel erg tevreden over Maud en haar zeer persoonlijke aanpak. Ze is altijd opgekomen voor onze belangen als verkopers. Ook het onderlinge frequente contact was zeer prettig. Over iedere stap, hoe klein dan ook, werden we op de hoogte gehouden. Echt top!
Maud, dankjewel en ga zo door!

dhr. Frank van Nunen

13-12-2019

Maud is een zeer spontane en behulpzame makelaar, met passie voor haar vak, en zeer zeker haar enthousiasme tijdens rondleiding met potentionele kopers. Bedankt voor de verkoop van ons huis!

fam. Dieters

06-09-2019

Zeer vriendelijke, betrokken en behulpzame makelaar, die je helpt de puntjes op de i te zetten! Binnen een paar dagen had Maud ons huis verkocht. Bij vragen reageert ze altijd snel, ook in de avonden en de weekenden! Een gedreven makelaar voor een eerlijke prijs! Bedankt voor de fijne samenwerking!

mevr. Rafaela Raven

08-08-2019

Echte aanrader Maud is een zeer vriendelijke en spontane makelaar, zeer behulpzaam

mevr. Petra Klingestijn

05-07-2019

Zeer kundige en goede makelaar. Je kan altijd bij haar terecht voor vragen. Ze biedt duidelijkheid en geeft een eerlijk oordeel over de woning. Woning was binnen 6 weken verkocht. Zeker een aanrader als u uw huis wilt verkopen.

mevr. Ella Leurink

10-03-2019

Maud is een zeer betrokken makelaar, die bij onduidelijkheden of vragen snel reageert. Ze zet de puntjes op de i. Ze is gedreven in haar vak, goed bereikbaar, adequaat in haar handelen en wist ons huis binnen een paar dagen te verkopen.
Haar persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid ( ook in de avonden en in het weekend) en "eerlijke" prijs deden ons besluiten om met haar in zee te gaan. Zoals gebleken met een positief resultaat!

familie Ubachs-Caanen

30-12-2018

Een fijne en persoonlijke benadering door Maud. Reageert snel op vragen en gaat zorgvuldig en vakkundig te werk. Neemt de tijd om zich zaken eigen te maken om ons huis te leren kennen en brengt met veel enthousiasme deze informatie over op potentiele kopers. Van begin tot einde zorgt Maud voor een goede begeleiding. En ook niet onbelangrijk; voor een eerlijke en scherpe prijs.

Mevr. W. Lorenz

16-12-2018

Fijne samenwerking. Veel persoonlijk contact en goed advies. Denkt goed en veel met je mee. Fijn ook de laagdrempeligheid. Het is al ingewikkeld genoeg! In alles goede begeleiding en informatie. Absoluut een aanrader.

Familie van den Boogaard

16-11-2017

Als je zo vaak als wij een huis gekocht en verkocht hebt, ken je de makelaarswereld wel en weet  je dat alles wat er over makelaars verteld wordt ook klopt.

Tenminste, dat was zo, totdat Sjiek Hoes haar diensten aanbood. Niet alleen de hartelijkheid en de persoonlijke benadering is vanzelfsprekend, maar bleek ook oprecht. Daarnaast levert deze makelaardij een service waar ik verbaasd over was. Doortastend, betrouwbaar, to the point en tot in de puntjes verzorgd zijn dan kreten die me te binnen schieten.

Nu ik dit zo schrijf lijkt het wel een lofzang zonder kritiek en kan ik me voorstellen dat hij ongeloofwaardig over komt. Ik zal eerlijk zijn: Kritiek hebben mijn vrouw en ik, met al onze ervaringen, niet en wij danken Maud dus ook dat dankzij haar inzet ons huis binnen 5 dagen verkocht is.

Margreth en Ben van Empelen

 01-11-2017

Heel blij met Maud haar expertise en advies . Reageert snel en professioneel. Heeft ons goed geholpen met controle van ons koopcontract.

Echt een aanrader als je een enthousiaste en betrokken makelaar zoekt die je van begin tot einde goed begeleid !

Fieke Boesten

 

 

Handige links

Neem contact op

Marcellienstraat 18
6166 CR Geleen

06 44686685

© 2017 - 2021 Designed by Made by My-lâ & Marketing & Development by Mediazo