Onze recensies 

05-07-2019

Zeer kundige en goede makelaar. Je kan altijd bij haar terecht voor vragen. Ze biedt duidelijkheid en geeft een eerlijk oordeel over de woning. Woning was binnen 6 weken verkocht. Zeker een aanrader als u uw huis wilt verkopen.

mevr. Ella Leurink

10-03-2019

Maud is een zeer betrokken makelaar, die bij onduidelijkheden of vragen snel reageert. Ze zet de puntjes op de i. Ze is gedreven in haar vak, goed bereikbaar, adequaat in haar handelen en wist ons huis binnen een paar dagen te verkopen.
Haar persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid ( ook in de avonden en in het weekend) en "eerlijke" prijs deden ons besluiten om met haar in zee te gaan. Zoals gebleken met een positief resultaat!

familie Ubachs-Caanen

30-12-2018

Een fijne en persoonlijke benadering door Maud. Reageert snel op vragen en gaat zorgvuldig en vakkundig te werk. Neemt de tijd om zich zaken eigen te maken om ons huis te leren kennen en brengt met veel enthousiasme deze informatie over op potentiele kopers. Van begin tot einde zorgt Maud voor een goede begeleiding. En ook niet onbelangrijk; voor een eerlijke en scherpe prijs.

Mevr. W. Lorenz

16-12-2018

Fijne samenwerking. Veel persoonlijk contact en goed advies. Denkt goed en veel met je mee. Fijn ook de laagdrempeligheid. Het is al ingewikkeld genoeg! In alles goede begeleiding en informatie. Absoluut een aanrader.

Familie van den Boogaard

16-11-2017

Als je zo vaak als wij een huis gekocht en verkocht hebt, ken je de makelaarswereld wel en weet  je dat alles wat er over makelaars verteld wordt ook klopt.

Tenminste, dat was zo, totdat Sjiek Hoes haar diensten aanbood. Niet alleen de hartelijkheid en de persoonlijke benadering is vanzelfsprekend, maar bleek ook oprecht. Daarnaast levert deze makelaardij een service waar ik verbaasd over was. Doortastend, betrouwbaar, to the point en tot in de puntjes verzorgd zijn dan kreten die me te binnen schieten.

Nu ik dit zo schrijf lijkt het wel een lofzang zonder kritiek en kan ik me voorstellen dat hij ongeloofwaardig over komt. Ik zal eerlijk zijn: Kritiek hebben mijn vrouw en ik, met al onze ervaringen, niet en wij danken Maud dus ook dat dankzij haar inzet ons huis binnen 5 dagen verkocht is.

Margreth en Ben van Empelen

 01-11-2017

Heel blij met Maud haar expertise en advies . Reageert snel en professioneel. Heeft ons goed geholpen met controle van ons koopcontract.

Echt een aanrader als je een enthousiaste en betrokken makelaar zoekt die je van begin tot einde goed begeleid !

Fieke Boesten

 

 

Handige links

Neem contact op

Marcellienstraat 18
6166 CR Geleen

06 44686685

© 2017 - 2019 Designed by Made by My-lâ & Development by MediaZo!